0522-262900

Luchthavenservice

Luchthavenservice……
De verbinding tussen uw huis of bedrijf en de (lucht)haven.

Op zakenreis? Gaat u op zoek naar tropische oorden? Of gewoon even een paar daagjes er tussenuit?

Het vervoer van en naar de (lucht)havens in binnen- en buitenland is één van onze hoofdactiviteiten. Onze chauffeurs staan dag en nacht klaar voor u om u weg te brengen en/of op te halen.

Geen zin in gesleep met koffers? Of uw auto enkele weken op de (lucht)haven achter te laten? Dit behoort vanaf nu tot het verleden. Onze chauffeurs brengen u tot voor de ingang van de (lucht)haven en helpen u vanzelfsprekend met uw bagage.

Wij brengen u tegen scherpe tarieven rechtstreeks naar de luchthaven naar keuze opdat u onbezorgd aan uw reis kunt beginnen. Uiteraard halen wij u graag ook weer op.

Via de Schiphol Calculator aan de rechterzijde op deze website kunt u de kosten berekenen voor uw vervoer naar luchthaven Schiphol. Als u aankomt bij luchthaven Schiphol maken wij gebruik van het Meeting-Point, waarmee we u of uw zakenrelatie niet kunnen mislopen. Voor vervoer naar andere luchthavens, dat wij ook voor u verzorgen, kunt u contact met ons op te nemen op tel. (0522) 26 29 00 of per email via het contactformulier
CONTACT >