0522-262900


per 01-01-2014 word het valys vervoer verzorgd door Transvision. Ook voor Transvision is Taxi „de Reest” uw vervoerder in de regio Meppel en Steenwijk.

Valys:

reizen met taxi of met taxi & trein

Vanaf 1 maart 2014 heeft u meer keuze in Valys vervoer. Naast het Valys taxivervoer, dat u van deur tot deur brengt, biedt Valys u ook verschillende mogelijkheden om de taxi te combineren met de trein. Het nieuwe van Valys is dat u een treinreis onder volledige begeleiding kunt maken met Valys Begeleid of, als u zelfstandig wilt reizen, met Valys Vrij.

Met Valys heeft u nu meerdere keuzes:

Valys Basis:

vervoer met een taxi die u vanaf huis of een ander vertrekpunt, naar uw bestemming brengt. Dit is het Valysvervoer zoals u dat nu kent. Valys Begeleid: vervoer met taxi en trein onder volledige begeleiding. Met de taxi naar het station. Daar wordt u naar de trein begeleid en vervolgens op uw aankomststation opgewacht, om u dan naar de taxi te brengen. Deze brengt u naar uw eindbestemming. Valys Vrij: vervoer met taxi en trein voor mensen die zelfstandig kunnen en willen reizen. De taxi brengt u naar het station van vertrek en van het station van bestemming naar uw eindbestemming. U reist geheel zelfstandig met de trein, onder regie van Valys. Met Valys heeft u dus de mogelijkheid om die vervoersvorm te kiezen die het beste aansluit op uw persoonlijke behoeften en waarmee u optimaal van uw Valys reisbudget gebruik kunt maken.

Voor 2014 is het standaard pkb-budget vastgesteld op 600 km, het hoog pkb budget op 2.250 km. En is uw pkb-budget op, dan kunt u tegen een speciaal tarief van € 1,31 per kilometer met de taxi rijden.

Het boeken van uw reis kunt u gewoon per telefoon blijven doen, met hetzelfde telefoonnummer (0900-9630, € 0,05 per minuut) of online. Boekingen voor 2014 die al voor 18 december zijn gedaan, zijn door Transvision overgenomen van de vorige vervoerder en ter controle door ons gebeld.

Let op: als u op dezelfde dag boekt als de dag waarop u wilt reizen, dan betaalt u vanaf 2014 een bedrag van € 3,- extra aan reserveringskosten. U kunt tot 21.00 uur de dag voor vertrek kosteloos boeken. Het loont dus om tijdig te boeken.

Met het aanbieden van meer diensten zijn de algemene voorwaarden vanaf 1 januari 2014 gewijzigd. Op uw verzoek sturen wij u deze ook toe.