0522-262900

Zorgvervoer

Voor het vervoer naar ziekenhuizen, revalidatiecentra, fysiotherapie of enige andere AWBZ instelling, staan de voertuigen van TAXI “de REEST” voor u klaar.

Wist u dat u in Nederland grotendeels zelf de keuze heeft door welk taxibedrijf u vervoerd wilt worden?

Omdat wij met vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland vervoersovereenkomsten hebben, kunt u bij uw zorgverzekeraar aangeven dat u door ons vervoerd wilt worden en handelen wij de declaraties rechtstreeks met uw zorgverzekeraar af. U ontvangt van ons dus geen factuur voor het vervoer, hooguit voor de verplichte jaarlijkse eigen bijdrage zittend ziekenvervoer.

Nadat u de juiste vervoersmachtiging heeft ontvangen, neemt u met onze centrale contact op, om te overleggen hoe laat de taxi u komt ophalen, zodat u op tijd op uw afspraak aankomt. In overleg zal onze chauffeur op u blijven wachten. Het spreekt voor zich dat onze chauffeurs niet alleen in de taxi maar ook daarbuiten altijd een helpende hand bieden waar nodig.

Uw zorg is ons dagelijks werk!

Hieronder treft u een overzicht aan van zorgverzekeraars waar TAXI “de REEST” inmiddels een vervoersovereenkomst mee heeft afgesloten.